Magunkról


Nagy fába vágtuk a fejszénket, amikor 2017. júliusában, a növényvédőszer-iparág és az egész agrárium eddigi talán legviharosabb, legháborgóbb időszakában megalakítottuk az Agrometry Kft-t.

A szakmában eltöltött több mint két évtized tapasztalata adta a bátorságot, hogy talán sikerülni fog, a multi-környezet valósága pedig az iránytűt, hogy mit szabad tenni, mit nem szabad megtenni, mit szeretnénk mi, és mit szeretnének a partnerek.

Célunk nagyon egyszerű. Felépíteni egy kis csapatot, nyugodt és élhető körülmények között, visszatérni a gyökerekhez, ahol a szakma a lényeg, és csak az számít, hogy mit szeretne a vevő (legyen az felhasználó, vagy kereskedő) és ehhez miben tudunk mi hozzájárulni. Olyan kapcsolatot fenntartani a partnereinkkel, ami nem csak az egyik fél számára előnyös. Bizalom, kiszámíthatóság, korrektség.

Az út göröngyösen indul (mint mindig), a „fegyverzet” (értsd termékkör) döcögve gyarapszik, nem mindig az ideális irányban és összetételben, de töretlenül hiszünk benne, hogy az irány jó, a cél helyes. Akkor meg mi baj lehet?

                     

                        Herpai Sándor
                          ügyvezető


Cimkék: